E-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: + 86 15274678208

semua Kategori

Profil Syarikat

Rumah> Tentang Kami > Profil Syarikat

e-mel: [e-mel dilindungi]

Tel: + 86 15274678208

Tambah: Tingkat 3, Bangunan Inkubasi, No.2, Taman Teknologi Tinggi Longping, No.98 Jalan Xiongtian, Daerah Furong, Bandar Changsha, Wilayah Hunan

Profil Syarikat

Hunan Essence Biotech Co., Ltd. ialah pembekal utama bahan semulajadi dan penyelesaiannya di China. Ia komited untuk membawa pati tumbuhan semula jadi dan ramuan berfungsi kepada semua orang, setiap keluarga, dan setiap organisasi, dan membina dunia yang hijau dan sihat.

Falsafah perniagaan Hunan Essence ialah "pelanggan menang, kita hanya boleh menang". Kami menyediakan pelanggan dengan produk, penyelesaian dan perkhidmatan yang kompetitif dan boleh dipercayai dalam bidang makanan tambahan, produk kesihatan, kosmetik, bahan tambahan makanan/makanan, perubatan, dsb., dan kerjasama terbuka dengan rakan kongsi ekologi untuk terus mencipta nilai untuk pelanggan. Essence menegaskan inovasi berterusan di sekitar keperluan pelanggan, meningkatkan pelaburan dalam pengeluaran dan R&D, dan membangun bersama pelanggan.

The company is located in Changsha National Economic Development Zone, Hunan, the center of China's plant extract industry. It is equipped with advanced extraction production lines, independent R&D centers and high-level production R&D teams. At present, the main natural plant extract series for enhancing immunity, nutrition and health products and other directions have been established, including production of vegetable powder, fruit juice powder, plant extracts. Main product system. Our products meet the requirements of ISO9001, Organic, Kosher, Halal and other certifications.

Kategori panas